Heideman Hovenier uit Aalten biedt haar klanten dit tuinseizoen een leuke actie. TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten, heeft een CASHBACK-actie in het leven geroepen. Elke maand worden door het keurmerk drie gelukkige winnaars getrokken uit deze landelijke actie. Eén van de winnaars van deze maand is een klant van Heideman Hovenier en wint een bedrag van € 1.000. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

TuinKeur gecertificeerd

Heideman Hovenier is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

Familie Kleine Schaars valt in de prijzen

Wouter Heideman, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Dit jaar is er vanuit het keurmerk een leuke actie opgezet. We vragen elke klant een recensie te schrijven over de uitgevoerde werkzaamheden. Recensies zijn voor ons bedrijf belangrijk en met het invullen hiervan maakt onze klant ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Prijswinnaar Tom Kleine Schaars sluit zich hier bij aan: ‘Wouter Heideman attendeerde ons op de CASHBACK-actie. Wij zijn erg tevreden over de diensten van Heideman Hovenier. ‘Voorheen stond er op onze erfafscheiding een haag. Omdat deze niet mooi meer was hebben we in overleg met de buren besloten om een schutting te laten plaatsen. De mannen van Heideman Hovenier hebben daarnaast ook de grond bij de schutting verhoogd waarmee eventuele wateroverlast wordt voorkomen. Het resultaat mag er zijn, ik ben er erg blij mee! Het schrijven van een recensie deden we daarom graag. Dat we in de prijzen vielen was een aangename verrassing!’

De CASHBACK-actie gaat verder

Wouter gaat verder: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen. We zijn daarom ook erg enthousiast dat we, naast het bieden van kwaliteit en service, deze actie kunnen aanbieden aan onze (nieuwe) klanten.

Meer informatie over de actie is te lezen op www.heidemanhovenier.nl/acties of neem direct contact op met Heideman Hovenier via 0543 – 452637. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.